Kardiolog

I snart 30 år har vi haft som vision att erbjuda en bättre väg till ett friskare hjärta. Den 1/4 2018 börjar vi arbeta på vårt nya avtal inom specialiserad kardiologi i öppenvård. Vill du vara med på resan?

Vi söker nu specialister inom kardiologi.

Arbetsuppgifter

Hos oss delar du din arbetstid mellan kardiologisk mottagning – främst nybesök och uppföljning vid hjärtutredning – samt tolkning av de fysiologiska undersökningar som utförs av våra biomedicinska analytiker och sjuksköterskor.

Anställningsform

Tillsättning av tjänst den 1/4 2018. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Kvalifikationer

Du bör ha bred kadiologisk kompetens, många års erfarenhet av att arbeta som kardiolog, samt dokumenterad erfarenhet av att tolka fysiologiska undersökningar. Du är van att arbeta i journalsystemet Take Care. Du utrycker dig väl i tal och skrift, på både svenska och engelska, och har god IT-vana.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, är öppen och positiv, samt bra på patientbemötande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper när vi söker nya medarbetare.

Information om tjänsten lämnas av

VD/Verksamhetschef Gretel Holmström, tfn: 0707-51 54 20

Medicinskt ansvarig läkare Faris Al-Khalili, tfn: 08-505 21 543

Övrig information

Sista ansökningsdatum: 2018-01-17 men intervjuer sker löpande.

Skicka din ansökan till: gretel.holmstrom@shc.se eller Gretel Holmström, Stockholm Heart Center, Kungsgatan 34, 7 tr, 111 35 Stockholm

Vi arbetar på uppdrag av Stockholms läns landsting

Uppdaterad 20 december, 2017