Biomedicinska analytiker/sjuksköterskor till SHC:s sömnapnémottagning

Arbetsuppgifter

Arbetet innefattar att tillsammans med övriga personalkategorier ta hand om sömnapnépatienter på bästa möjliga sätt utifrån varje yrkesgrupps kompetens och erfarenhet. Du kommer att ingå i den kärngrupp som står för den medicinska grunden på SHC:s sömnapnémottagning.

Kvalifikationer

Dokumenterad erfarenhet av arbete med sömnapnépatienter och behandling med CPAP/APAP/Bilevel och antiapnéskena är meriterande. Vana att arbeta i journalsystemet Take Care samt kvalitetsregistret SESAR är en fördel. God IT-vana ser vi som en självklarhet och du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska.

Vi lägger även stor vikt vid personliga egenskaper när vi söker nya medarbetare.

Personliga egenskaper

Du brinner för att arbeta med sömnapnépatienter och är intresserad av att utforska de möjligheter som finns för att hjälpa dem med moderna verktyg och nya arbetssätt. Du har ett personcentrerat förhållningssätt och vill arbeta för att hitta rätt lösning för varje enskild patient. 

Vi vill att du har förmågan att arbeta självständigt men även en vilja att tillsammans med kollegorna arbeta för att lösa arbetsdagens uppgifter. Du känner ett ansvar för den gemensamma arbetsmiljön och har en positiv attityd. Du har ett ödmjukt och respektfullt förhållningsätt gentemot både kollegor och patienter. 

Anställningsform

Heltid dag 40 h/vecka, tillsättning av tjänst enligt överenskommelse.Vi har kollektivavtal och tillämpar individuell lönesättning.Provanställning tillämpas.

Information om tjänsten lämnas av  Lena Granér, Produktionssamordnare, tfn: 08-505 21 543.

Ansökan och kontaktuppgifter

Sista ansökningsdatum: 2020-01-10 men intervjuer sker löpande.
Tillträde efter överenskommelse.

Ansökan ska innehålla CV, kopia på yrkeslegitimation samt personligt brev. Skicka din ansökan via e-post till: lena.graner@shc.se eller via post till: Lena Granér, Stockholm Heart Center, Kungsgatan 34, 7 tr, 111 35 Stockholm

Uppdaterad 29 november, 2019