Biomedicinsk analytiker

Vi vill nu utöka vår personal med biomedicinsk analytiker med klinisk fysiologisk inriktning.

Stockholm Heart Center AB är en kombinerad mottagning för kardiologi och fysiologi med 30 års erfarenhet inom området. Tillsammans är vi ca 60 medarbetare, fördelat på kardiologer, kliniska fysiologer, sjuksköterskor, receptionister, medicinska sekreterare, biomedicinska analytiker samt MT/IT personal.

Vi har ett nära samarbete över yrkesgrupperna och strävar alltid efter bästa omhändertagande av varje patient tillsammans.

Arbetsuppgifter

Som biomedicinsk analytiker på SHC jobbar du inom sektionen för klinisk fysiologi tillsammans med cirka 25 andra BMA. Inom sektionen utför vi flertalet undersökningar inom hjärta, kärl och lungdiagnostik. Vi har en dynamisk arbetsmiljö där vi värdesätter variation i arbetsuppgifterna. Kvalitet och utveckling av verksamheten värdesätts högt och vi strävar efter BMA-svarsskrivning inom ett flertal metoder.

Anställningsform

Heltid dag 40 h/vecka, tillsättning av tjänst enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal och tillämpar individuell lönesättning. Provanställning tillämpas.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av kliniskt arbete, framförallt inom ekokardiografi, då detta kommer att utgöra en stor del av dina arbetsuppgifter. Du utrycker dig väl i tal och skrift, på både svenska och engelska, och har god IT-vana.

Personliga egenskaper

Vi ser att du har ett tydligt patientfokus och förmåga att arbeta självständigt. Du har ett ödmjukt och respektfullt förhållningsätt gentemot samtliga kollegor, är villig att samarbeta för att tillsammans lösa arbetsdagens uppgifter och känner ett ansvarstagande för den gemensamma arbetsmiljön.Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper när vi söker nya medarbetare.

Ansökan och kontaktuppgifter

Sista ansökningsdatum: 2019-08-16.
Intervjuer sker löpande. Tillträde efter överenskommelse.

Ansökan ska innehålla CV, kopia på yrkeslegitimation samt personligt brev.

Ansökan skickas via e-post till: pontus.geidnert@stockholmheartcenter.se

eller via post till:

Pontus Geidnert
Stockholm Heart Center 
Kungsgatan 34 7tr
111 35 Stockholm
Tel: 08-505 215 28