Klinisk fysiolog

Stockholm Heart Center har haft en fysiologisk klinik i snart 30 år och sedan i januari 2018 ingår vi i vårdval klinisk fysiologi i Stockholm. Nu söker vi tillskott till kliniken.

Arbetsuppgifter

Som klinisk fysiolog på SHC arbetar du tillsammans med andra fysiologer, kardiologer och cirka 25 BMA. SHC utför de vanligast förekommande undersökningarna inom hjärt-, kärl-, och lungfunktionsdiagnostik.  Du tolkar och skriver svar på de undersökningar som utförs, enligt mallar som tagits fram på kliniken. 

Anställningsform

Tjänstgöringsgraden är flexibel, heltid eller deltid kan tillämpas. Tillsättning av tjänst enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Kvalifikationer

Du bör ha bred kompetens inom klinisk fysiologi. God IT-vana är en självklarhet och vana att arbeta i journalsystemet PAF en fördel. 

Vi är en Swedac-ackrediterad klinik i ständig utveckling och vi ser gärna att du har erfarenhet av – och intresse för – utvecklings- och kvalitetsarbete.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper när vi söker nya medarbetare. Du bör ha god samarbetsförmåga samt vara öppen och positiv. Vi vill också att du är noggrann och har förmåga att arbeta självständigt. Du är flexibel och sätter självklart patienten i centrum. 

Information om tjänsten

VD/Verksamhetschef Gretel Holmström, tfn: 08-505 21 545

Medicinskt ansvarig läkare inom klinisk fysiologi Anders T Nygren, tfn: 08-505 21 500 (knappval 5). 

Övrig information

Sista ansökningsdatum: 2018-12-31 men intervjuer sker löpande.

Skicka din ansökan via e-post till: gretel.holmstrom@shc.se eller via post till: Gretel Holmström, Stockholm Heart Center, Kungsgatan 34, 7 tr, 111 35 Stockholm

Vi arbetar på uppdrag av Stockholms läns landsting.

Uppdaterad 30 oktober, 2018