Klinisk fysiolog och kardiolog

Stockholm Heart Center är en privatägd specialistmottagning inom Praktikertjänst-koncernen. Vi arbetar på uppdrag av Stockholms läns landsting och har avtal inom kardiologi samt ingår i vårdval Stockholm klinisk fysiologi. I dagsläget arbetar ca 60 personer på mottagningen.

Med anledning av våra nya långsiktiga avtal och stort remissinflöde behöver vi nu utöka personalstyrkan med fler kardiologer och kliniska fysiologer. 

Arbetsuppgifter – klinisk fysiolog

SHC utför de vanligast förekommande undersökningarna inom hjärt-, kärl-, och lungfunktionsdiagnostik.  Du samarbetar med våra ca 25 BMA samt skriver svar på undersökningarna som de utför. 

Arbetsuppgifter – kardiolog

Du delar din arbetstid mellan kardiologisk mottagning och tolkning av de fysiologiska undersökningar som utförs inom kardiologiavtalet. 

Anställningsform

Tjänstgöringsgraden är flexibel och heltid eller deltid kan tillämpas. Möjlighet finns att utföra delar av arbetet på distans. Tillsättning av tjänst enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Kvalifikationer

Du bör ha bred kompetens inom specialistområdet samt många års erfarenhet. God IT-vana är en självklarhet och vana att arbeta i journalsystemen Take Care och/eller PAF en fördel. 

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper när vi söker nya medarbetare och välkomnar dig som vill anta nya utmaningar och arbeta utifrån nya perspektiv. Vi tror att du är intresserad av att vara med och utveckla effektiva och moderna vårdflöden. 

Det är viktigt att du är trygg i din roll och att du är van vid att fatta snabba beslut. Vi vill också att du är noggrann och har förmåga att arbeta strukturerat. Du har god samarbetsförmåga och är öppen och positiv. Du är flexibel och sätter självklart patienten i centrum. 

Mer information om tjänsten lämnas av VD/Verksamhetschef Gretel Holmström, tfn: 08-505 21 545.

Övrig information

Sista ansökningsdatum: 2019-03-31 men intervjuer sker löpande.

Skicka din ansökan via e-post till: gretel.holmstrom@shc.se eller via post till: Gretel Holmström, Stockholm Heart Center, Kungsgatan 34, 7 tr, 111 35 Stockholm 

Uppdaterad 30 oktober, 2018