Medicinskt ledningsansvarig läkare till SHC:s sömnapnémottagning

Arbetsuppgifter

Arbetet innefattar att tillsammans med övriga personalkategorier ta hand om patienterna på bästa möjliga sätt utifrån varje yrkesgrupps kompetens och erfarenhet. I arbetsuppgifterna ingår klinisk undersökning, bedömning och ställningstagande till behandling. Som medicinskt ledningsansvarig läkare kommer du även att driva den medicinska kvalitetsutvecklingen av mottagningen. 

Kvalifikationer

Vi söker dig med minst tre års dokumenterad klinisk erfarenhet inom adekvat specialitet samt två års dokumenterad klinisk erfarenhet av arbete med sömnmedicin. Du är van att arbeta i journalsystemet Take Care och god IT-vana ser vi som en självklarhet och att du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska.

Vi lägger även stor vikt vid personliga egenskaper när vi söker nya medarbetare.

Personliga egenskaper

Vi vill att du har ett personcentrerat arbetssätt och att du brinner för att hitta rätt lösning för varje enskild patient. Du bör ha god samarbetsförmåga samt vara öppen och positiv, med ett ödmjukt och respektfullt förhållningsätt gentemot både kollegor och patienter. 

Du är intresserad av att utforska de möjligheter som finns med moderna samt har ett intresse för utvecklings- och kvalitetsarbete. 

Anställningsform

Tjänstgöringsgraden är minst 75 %. Tillsättning av tjänst enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Övrig information

Information om tjänsten lämnas avVD/Verksamhetschef Gretel Holmström, tfn: 08-505 21 545.

Sista ansökningsdatum: 2020-01-10 men intervjuer sker löpande.
Ansökan ska innehålla CV, kopia på yrkeslegitimation samt personligt brev.

Skicka din ansökan via e-post till: gretel.holmstrom@shc.se eller via post till: Gretel Holmström, Stockholm Heart Center, Kungsgatan 34, 7 tr, 111 35 Stockholm

Uppdaterad 29 november, 2019