Undersköterskor till SHC:s sömnapnémottagning

Arbetsuppgifter

Arbetet innefattar att tillsammans med övriga personalkategorier ta hand om sömnapnépatienterna på bästa möjliga sätt, utifrån varje yrkesgrupps kompetens och erfarenhet.

Kvalifikationer

Dokumenterad erfarenhet av arbete med sömnapnépatienter är meriterande och vana att arbeta i journalsystemet Take Care en fördel. God IT-vana ser vi som en självklarhet och du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska.

Vi lägger även stor vikt vid personliga egenskaper när vi söker nya medarbetare.

Personliga egenskaper

Arbetet kräver noggrannhet. Vi vill att du har förmågan att arbeta självständigt men även en vilja att tillsammans med kollegorna arbeta för att lösa arbetsdagens uppgifter. Du känner ett ansvar för den gemensamma arbetsmiljön och har en positiv attityd. Du har ett ödmjukt och respektfullt förhållningsätt gentemot både kollegor och patienter.

Anställningsform

Heltid dag 40 h/vecka, tillsättning av tjänst enligt överenskommelse.
Vi har kollektivavtal och tillämpar individuell lönesättning. Provanställning tillämpas.

Information om tjänsten lämnas av  Lena Granér, Produktionssamordnare, tfn: 08-505 21 543.

Ansökan och kontaktuppgifter

Sista ansökningsdatum: 2020-01-10 men intervjuer sker löpande.Tillträde efter överenskommelse.Ansökan ska innehålla CV och personligt brev. Skicka din ansökan via e-post till: lena.graner@shc.se eller via post till: Lena Granér, Stockholm Heart Center, Kungsgatan 34, 7 tr, 111 35 Stockholm

Uppdaterad 29 november, 2019