Undersköterska med erfarenhet av kardiologi

En av våra duktiga medarbetare flyttar och vi behöver därför en ny kollega till vår undersköterskegrupp.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska på SHC jobbar du både inom sektionen för klinisk fysiologi samt på vår kardiologimottagning, med bl a vilo-EKG. 

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är utlämning samt emottagande av dygnsblodtryck, långtids-EKG (s k Holter-EKG) samt sömnapnéutrustningar. Arbetsuppgifterna innebär både patientkontakt med EKG-tagning och blodtrycksmätningar samt praktiska sysslor som rör våra utrustningar, såsom rengöring, registrering etc.

Kvalifikationer

Vi söker en undersköterska med flerårig erfarenhet av vilo-EKG samt kunskap inom kardiologi. Erfarenhet av sömndiagnostik och/eller dygnsblodtrycksmätning är meriterande. Datorvana är ett krav då arbetet innebär journalföring, registrering, scanning av dokument etc. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Arbetet kräver noggrannhet och en förmåga att arbeta självständigt, men även flexibilitet och god samarbetsförmåga mellan yrkesgrupperna.

Övrig information

Anställningsform: Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka: 40 timmar
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2017-05-10

Vi tillämpar individuell lönesättning. Kollektivavtal finns. Intervjuer kommer att ske löpande. 

Eventuellt deltidsarbete kan diskuteras om så önskas.

Kontakt

Information om tjänsten lämnas av Sofia Granrot (Sektionschef klinisk fysiologi).
Telefon: 08-505 21 528
E-post: sofia.granrot@shc.se

Stockholm Heart Center AB

Stockholm Heart Center är en kombinerad fysiologisk och kardiologisk mottagning. Här utförs de vanligast förekommande undersökningarna inom hjärt-, kärl-, lung- och sömnapnédiagnostik.

Vi är ca 60 medarbetare; kardiologer, fysiolog, BMA, SSK, USK samt administrativ personal, som alla har ett nära samarbete. Vi arbetar för ett brett kunnande där alla deltar i verksamhetens fortlöpande utvecklings- och kvalitetsarbete, så att vi kan fortsätta erbjuda en god och säker vård på ett kompetent och personligt sätt. Vår mottagning finns i ljusa fina lokaler centralt i Stockholm.

Stockholm Heart Center är ett helägt dotterbolag till Praktikertjänst. Vår verksamhet har funnits sedan 1989.